[轉+改+完] 遲來的一句"我愛你" (鬼王) - 我愛黑澀會 | 棒棒堂 [结局小说] - 黑澀會.我愛黑澀會| 棒棒堂小说区 - 我愛黑澀會 | 模範棒棒堂 ♂ 超級後援會 - Powered by Discuz!
我愛黑澀會 | 模範棒棒堂 ♂ 超級後援會
我愛黑澀會 模範棒棒堂 超級後援會 www.stephylove.com

標題: [轉+改+完] 遲來的一句"我愛你" (鬼王)
Albee29 (Sze)

版主
生命值 : 8 / 616
魔力值 : 271 / 28910
经验值 : 67 %

被警告: 0
狀態:
I want t o see

頂部
最爱鬼鬼

新手上路
生命值 : 10 / 658
魔力值 : 315 / 30592
经验值 : 34 %

狀態:
王子點解對鬼鬼甘衰啊,
王子應該中2鬼鬼架,
點解距好像當左鬼鬼是啊四啊,
王子幾時先中2鬼鬼啊,我覺得鬼鬼好慘啊
支持妳的文,快PO拉

頂部
COOL ("yAnGrAsS")

中級會員
生命值 : 21 / 810
魔力值 : 515 / 37588
经验值 : 43 %

被警告: -5
狀態:
發表於 2008-8-5 13:48  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談
多謝大家GE支持~~~~而家即刻PO文~~~~~~

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-5 13:49  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談
第13章

雜物房-00-",,,

鬼鬼坐係床上換藥!!*但係,,隻腳仲係好腫!!*,,

突然,,有個人推開左門口!!*,,係小傑!!*,

鬼鬼:咦?!*,,小傑?,,你點解係呢道!!*,,

小傑:掛住我可愛既牙嫂^^,,所以偷偷地入左黎*,,

鬼鬼:[[*面紅)小,,傑,,

小傑:比我睇下隻腳!!*,,

小傑輕輕咁幫鬼鬼換藥!!*,, 鬼鬼心裡面流過一陣暖流!!*,好溫暖*

小傑:好喇^^,,換好喇!!*,,

鬼鬼:多謝你牙!!*,,麻煩晒*,,

小傑塊面愈黎愈靠近鬼鬼塊面*,,係呢個時間,,王子企左系門口!!*,,

王子:吳映潔!!*睇黎,,你無論係邊,,都可以勾引男人同你上床!!*,,

鬼鬼嚇左一跳!!*(冇錯,,王子講得岩!!,,我吾應該同小傑咁),, <~鬼鬼心諗

小傑:王子!!*當初,,吾知係邊個話鍾意就可以上佢!!*但你3番4次黎破壞!!*,,

鬼鬼:[[*驚訝+望住王子)原,,來,,你一早,,就安排好,,想,,同我離婚!!*,,

王子走過去鬼鬼面前*,,一手拖住佢!!*再望住小傑,,

王子:依家,,佢係我屋企,,仲係我老婆!!*,,等我同佢離左婚你先上喇*,,

小傑:我吾理佢係邊個既老婆!!*,,佢就係我要保護既人*,,如果你再折磨佢,,我就對你吾客氣!!*,,

王子:[[*怒啤小傑)睇下點*我偏要折磨佢!!*,,

之後,,拖左鬼鬼返房!!*,,

王子間房*,,

王子:除3,,

鬼鬼:=口="下?!*,,

王子:你系我老婆!!*,,由今日起,,你晚晚都要同我訓!!*,,

-口-"我可憐既鬼鬼晚晚都要同王子『做完運動』先可以訓!!*日頭又要打掃屋

王子會吾會對鬼鬼好返d呢?!*,

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-5 13:52  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談
**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

頂部
hilda

新手上路
生命值 : 17 / 766
魔力值 : 450 / 36464
经验值 : 67 %

被警告: 5
狀態:
回復 #4 COOL 的帖子

let me se`

頂部
mimikaki

新手上路
生命值 : 11 / 667
魔力值 : 324 / 30851
经验值 : 68 %

狀態:
發表於 2008-8-8 18:25  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 mimikaki 為MSN好友 通過MSN和 mimikaki 交談
thx!!!!!!!!

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-9 11:56  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談
第15章

車房-00-",,

丫頭:大嫂牙!!*你依家有大有細!!*,,吾好再咁喇,,ed野你做黎做咩?!*日日都係咁
洗!!*,,

鬼鬼:但係,,如果我吾洗,,王子就會發嬲嫁喇,,丫頭牙,,我有BB*依件事,,你吾好同你牙哥講牙!!*,,

丫頭:但係,,,

鬼鬼:如果比佢知道我有BB,,咁個BB就保吾住嫁喇!!*,,

丫頭:但係你個肚會一日一日咁大!!*,,牙哥總有一日會知!!*,,

鬼鬼:唉,,我都吾知牙!!*,,好煩,,>口<

丫頭:依家仲有個小薰係度,,!!*佢好似同牙哥好返喇,,*

鬼鬼:如果,,,王子真係咁鍾意佢,,我就,,同佢離婚,,搵個地方,,生個BB出黎!!*,,自己養大佢

9點幾-00-",鬼鬼做晒d野!!*,,

王子間房!!*,

鬼鬼一入到房!!*就比王子覽住左*,,係咁錫鬼鬼!!*,,

王子:做乜你好似肥左?!*,,個肚,,咁漲既?

鬼鬼:[心虛]-口-"哈哈,,可能我成日偷食甜品!!,,

王子將隻手放係鬼鬼個肚上面!!*用力壓左一壓!!* 鬼鬼露出左痛既表情*,,

王子:吾好比我知道,,你瞞住我做d咩?!*,,

鬼鬼:冇,,冇!!*,,

王子:冇就最好喇!!*,,

之後,,又開始做佢地既運動-00-!!*,,

-00-"今日,, 鬼鬼洗洗下花園突然暈左!!*比王子發現左,,

王子的房房*,,

鬼鬼:嗯,,

王子:你點解無啦啦會暈嫁?!,,洗吾洗搵個醫生黎睇下!*,

鬼鬼一聽到要睇醫生-00-",,

鬼鬼:=口="哈哈,,你睇下我,,有老鼠仔嫁(其實冇),,老鼠都可以比我打死幾隻!!*,,

王子:-0-"咁好喇!!*,,你依幾排吾洗再打掃喇*休息下喇,,我有d事,,,要出一出去!!

鬼鬼:嗯,,
王子會吾會已經知知道*,,鬼鬼有左?*

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-9 11:57  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談

頂部
sherainie_yan

新手上路
生命值 : 8 / 614
魔力值 : 269 / 28889
经验值 : 56 %

被警告: 10
狀態:
thx for sharing~

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-15 17:24  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談
第17章

丫頭發覺鬼鬼吾見左!!*就發晒癲咁去搵人查係邊個捉左佢『可愛既大嫂』

丫頭:做咩連小小野都做吾到!!*,,再去查!!*

手下1號:[嚇]係,,,係,,小姐!!*我依家即刻去!!,,

法國-00-",,

丫頭打電話比王子

王子:[憤怒]咩話?!*佢比人捉左?*,,佢人好好地係屋企點會比人捉左!!*

丫頭:都係你囉!!*叫咩鬼去洗車房,,洗洗下就吾見左,,你快d返黎喇!!*,,

王子:好,我同小薰即日返黎!!*,,

小薰:做咩事牙?!*,,

王子:鬼鬼比人捉左!!*,,

小薰:-口-"下,,咁,,咁,,查吾查到係邊個做?*

王子:未,,!!*不過,,我依家想同你講,,不過,,你吾可以嬲,,!!

小薰:嗯!!*

王子: 鬼鬼就係我既老婆!!*,,

小薰呆左-口-",,,,

鬼鬼一醒返!!*就係一間好大既房!!*,,係床邊,,有一個長生得好英俊既男人!!*,,笑

住咁望鬼鬼

敖犬:醒左拿!!*,,

鬼鬼:[驚驚]你,,你,,係邊個?*,,點解,,

敖犬:我想用你黎拎返原本應該屬於我既野!!*

鬼鬼:原本應該屬於你既野?*咁,,,姐,,係,,

敖犬:黃小薰,,佢係我既女人!!*,,

鬼鬼心諗:[吾得,,如果,,王子冇左小薰一定好痛苦!!*]

敖犬:[托起鬼鬼塊面]不過*如果,,你肯代小薰服侍我!*,,我都可以考慮,,放過黃小薰

雖然眼前既男人係笑住咁同佢講野!!*但係,,佢有一份壓迫感!!*

鬼鬼:[驚]我,,我,,

敖犬:[摸鬼鬼個肚]當你做左我既女人之後,,肚入面呢塊肉都屬於我!!*,,你可以保住佢,,

鬼鬼心諗:[如果我再同王子一齊既話,,佢一定會叫我落左佢,,

鬼鬼:好,,我願意!!*,,

敖犬:好^^,,等你生左BB先開始服侍我!!*

講完*走左出去!!*,,

敖犬既奸計一步一步成功!!*佢要既係黃小薰同邱勝翊既痛苦!!*,,

鬼鬼同王子會吾會就咁分開呢?*  

頂部

中級會員

狀態:
發表於 2008-8-15 17:25  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 COOL 為MSN好友 通過MSN和 COOL 交談

頂部